Over ons

Ik ben Keltoum Belkhiri, een ambitieuze onderneemster met een passie voor ondernemerschap en vrijwilligerswerk. Als zaakvoerder van KelOffice bied ik zakelijk advies en ondersteunende diensten aan ondernemers om hun bedrijven te laten groeien en hun dromen te verwezenlijken. Ik geloof dat ondernemerschap de sleutel is tot persoonlijke en maatschappelijke groei, en daarom werk ik er elke dag aan om mijn klanten te helpen hun zakelijke doelen te bereiken.

Maar ik ben meer dan alleen een ondernemer. Als toegewijde moeder van twee kinderen en iemand die veel waarde hecht aan mijn familie, vind ik het belangrijk om ook betrokken te zijn bij maatschappelijke projecten en organisaties die zich inzetten voor kwetsbare groepen. Dit komt voort uit mijn diepgewortelde overtuiging in de kracht van gemeenschap.

Ik ben er trots op dat KelOffice niet alleen ondernemers helpt om te groeien, maar ook bijdraagt aan maatschappelijke projecten en organisaties die zich inzetten voor de belangen van kwetsbare groepen. Met mijn persoonlijke aanpak en expertise op maat zorg ik ervoor dat elke klant de beste dienstverlening krijgt die aansluit bij zijn of haar zakelijke behoeften.

Ik ben altijd gedreven door mijn doorzettingsvermogen en positieve instelling en ik ben er trots op anderen te inspireren om te blijven groeien en ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken en je te helpen je zakelijke doelen te bereiken.

Visie

Onze visie is om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke doelstellingen door middel van professionele en efficiënte administratieve dienstverlening. Wij geloven dat een efficiënte administratie de basis is voor succes van elk bedrijf.

Missie

Onze missie is om ondernemers te verrijken in hun ontwikkeling door hen te voorzien van kennis en vaardigheden op het gebied van administratief beheer, digitalisering en consultancy. Wij streven ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun administratieve processen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en groei. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige dienstverlening en de opbouw van langdurige relaties met onze klanten.