Administratie

De administratieve diensten van KelOffice zijn gericht op het ondersteunen van ondernemers bij het efficiënt beheren van hun administratie. Ons team van ervaren office managers heeft een brede kennis en vaardigheden op het gebied van administratief beheer en is toegewijd om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke doelstellingen.

De administratieve diensten omvatten onder andere:

Boekhouding

Wij bieden ondersteuning bij het bijhouden van de financiële administratie, waaronder het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van aangiftes en het verstrekken van managementinformatie.

Facturatie

Wij bieden ondersteuning bij het versturen van facturen en het beheren van de debiteurenadministratie, waaronder het opvolgen van betalingen en het verzorgen van incasso.

Klantenrelaties

Wij bieden ondersteuning bij het beheren van klantenrelaties, waaronder het verwerken van bestellingen, het verzorgen van offertes en het verstrekken van aftersales support.

Organisatie en optimalisatie van administratie

Wij helpen ondernemers bij het identificeren van problemen en kansen in hun administratie, en bieden oplossingen om deze op te lossen of te benutten. Wij analyseren bestaande processen en implementeren verbeteringen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Administratief beheer

Wij bieden ondersteuning bij het beheren van de algemene administratie, waaronder het verzorgen van correspondentie, het opstellen van contracten en het archiefbeheer.

Salarisadministratie

Wij bieden ondersteuning bij het verwerken van salarissen en loonaangiften, waaronder het opstellen van loonstroken, het verzorgen van aangiftes en het verstrekken van managementinformatie.

Onze administratieve diensten zijn gebaseerd op de specifieke behoeften van onze klanten en zijn op maat gemaakt voor elke situatie. Ons team werkt nauw samen met onze klanten om hen te helpen hun zakelijke doelstellingen te realiseren.

Wij bieden ondersteuning bij het efficiënt beheren van de administratie van uw bedrijf, waaronder boekhouding, facturatie, salarisadministratie en documentbeheer.

Wij bieden ondersteuning aan ondernemers om hun administratie te digitaliseren en efficiënter te werken door middel van de implementatie van cloud-based administratie systemen, e-facturatie en digitale formulieren, social-media.

Wij helpen ondernemers bij het identificeren van problemen en kansen in hun administratie en projecten, en bieden oplossingen om deze op te lossen of te benutten.

Referenties